Op zoek naar vintage kleding antwerpen?

vintage kleding antwerpen
Retro vintage winkels in Antwerpen: jurken.
Second Life Antwerpen Antwerpen. Retro en vintage meubelen, verlichting, decoratie en kleding. Op 2 verdiepingen en 300 m presenteren wij een zeer grote collectie dames retro en vintage kleedjes, schoenen, accessoires en nog veel meer. Think Twice Antwerpen. Winkelketen met vintage kledij.
Zes keer vintage in Antwerpen De Standaard.
Niet te missen. Zes keer vintage in Antwerpen. 07/03/2014 om 1625: door edm. Foto: Jutka Riska. Elke tweede zondag van de maand is het tijd voor de Antwerp Retro Pop-up Market op de BadBoot waar verschillende webwinkels, vintage verdelers en ontwerpers verzamelen. Maar het is lang niet de enige plaats om vintage kleding, schoenen en accessoires te scoren.
Retro vintage winkels in provincie Antwerpen: jurken.
Second Life Antwerpen Antwerpen. Retro en vintage meubelen, verlichting, decoratie en kleding. Op 2 verdiepingen en 300 m presenteren wij een zeer grote collectie dames retro en vintage kleedjes, schoenen, accessoires en nog veel meer. Think Twice Antwerpen. Winkelketen met vintage kledij.
Webwinkel Vegas Antwerp: Antwerpen retro vintage kledij.
grade RETRO MODE MET EEN TWIST. grade ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7. grade STYLING ADVIES IN ONZE WINKEL. grade VANAF 70, GRATIS VERZENDING. Prachtige 40s geïnspireerde jumpsuit met mouwloze top en wijde palazzo broek met. 109, 00 stuk. Greek Goddess Dress Petrol Blue.
Vintage kledij te koop per kilo in nieuwe tweedehandswinkel Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Ik zit al langer in de tweedehands kleding, maar het idee om per gewicht te verkopen heb ik opgedaan in Parijs. Nu komen we dus ook naar Antwerpen. In de week van 23 oktober gaat de zaak open. Samengeperste kleding fungeert er als zitbankje, de decoratie is zelfgemaakt of vintage en ook de kassa is minstens dertig jaar oud.
Shoppen, Shopping, Shop Goesting Antwerpen.
Tweedehands en vintage, Accessoires. / Lange Leemstraat 393 2018 Antwerpen Tel: 03/281.32.30. Het leven begint bij de zestig, moet Lieve Talboom gedacht hebben en ze maakte haar living leeg om er een winkeltje te beginnen. Samen met haar zoon Daniël startte ze in oktober dALi's' wysiwyg. Tweedehands en vintage, Kleding, Kinderkleding.
Retro vintage fashion boutique en webshop Seventy One.
Rice by Rice. The Seamstress of Bloomsbury. Talking Tables Uk. Vivien Of Holloway. What Katie did. 20 century clothes. Retro en vintage Tassen. Boutique in Hasselt, Gent en Antwerpen. Maten per merk. RETOURPOTAAL EENVOUDIGE RETOURNEREN. Veilig online winkelen met SeventyOne en BeCommerce.
Think Twice.
Think Twice is dé winkelketen die tweedehands kleding een waardig leven geeft. In onze 9 winkels vind je zowel vintage stukken als dagdagelijkse basics. Kies een winkel en shop! Think Twice is een onderdeel van Humana en werkt volgens het people 2 people principe: tweedehands kleding wordt ingezameld, gesorteerd en verdeeld naar de juiste winkels. Van mensen voor mensen. Op die manier blijft alles ook betaalbaar, voor iedereen. De collecties wisselen elke vijf weken, waarvan de laatste twee weken met stevige kortingen. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken bij Think Twice! Het grote principe van Think Twice is samen te vatten in één zin: recycleren om zo modieuze kleding voor iedereen betaalbaar te houden. jezusstraat 18 2000 antwerpen.

Contacteer ons