Meer resultaten voor meubel betekenis

meubel betekenis
Betekenis van meubel Welklidwoord.nl.
Deze pagina is nog in opbouw en kunnen nog fouten bevatten. Is het de of het meubel bekijk het hier. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag. Met de WelkLidwoord App kan je ook het juiste lidwoord vinden bij een zelfstandig naamwoord ook de oefening van de dag kan je spelen via de app.
Betekenis meubel.
Je kunt ook zelf een definitie van meubel toevoegen. voorwerp voor in de huiskamer. Voorbeeld stoelen en tafe Bron www.muiswerk.nl. een voorwerp dat behoort tot de inrichting van een kamer zoals een bank stoel tafel kast bed et cetera Er stonden zo veel meubels in de winkel dat hij niet wist welke hij moest uitzoeken. meubel muebel moebel bn. roerend verplaatsbaar vrijwel altijd in de verbinding meubel ende onmeubel roerend en onroerend goed bijv. in huus ende herue ende land moebel ende onmoebel huis en grond en land roerend en onroerend goed 1291 VMNW vnnl.
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl. Nederlands / Portugees nl-pt. Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord meubel. m eu bel het o meervoud meubelen meubels 1 stuk huisraad tafel stoel kast enz. België de meubelen redden op het laatste moment nog in orde krijgen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden.
Meubel 9 definities Encyclo.
iets dat je in je huis zet om er prettig te kunnen wonen zoals een bed kast stoel Voorbeeld zitmeubelen'Synoniem meubelstuk copy Kernerman Dict. voorwerp voor in de huiskamer vb stoelen en tafels zijn meubelen. Let op Spelling deels uit 1864 o. en stuk huisraad figuurlijk een onnut nutteloos mens. EREN bedrijvend werkwoord gelijkvloeiend ik meubeleerde heb gemeubeleerd van huisraad voorzien stofferen eene kamer. staatsiegordijnen over de gewone venstergordijnen. s magazijn van me.
Meubilair 5 definities Encyclo.
Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen en worden ontworpen door meubelontwerpers en gemaakt door meubelmakers en meubelfabrikanten. Het woord meubel is afkomstig van het woord mobiel waarmee de verplaatsbaarheid van het voorwerp t. alle meubels bij elkaar vb het meubilair van mevrouw Maaswinkel is nogal ouderwets. 1 Ameublement 2 Boedel 3 Huisraad 4 Inboedel 5 Interieur 6 Meubelen 7 Meubels 8 Meubilering 9 Meublement. Geen exacte overeenkomst gevonden.
Het Vlaams woordenboek meubels de redden.
redden wat er te redden valt niet op het veld van oneer sneuvelen fig. Frans sauver les meubles. Meuble had hier niet de betekenis van een stuk huisraad maar van mobilis beweegbaar. Dus in geval van nood redden wat verplaatsbaar was. Het zag er naar uit dat de match Italië-Duitsland met 2-0 zou eindigen. Duitsland heeft de meubels toch nog gered door in de 92ste minuut nog 1 goal te maken. Club startte sterk en Roef moest meteen de meubelen redden op een schot van Izquierdo. 1 reacties oudere versies Toegevoegd door fansy en laatst gewijzigd door LeGrognard 11 mei 2015 1038. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank!
Meubilair Wikipedia.
Na aankoop kan de klant het meubel direct zelf in elkaar zetten. 4 Uitbreiding van het begrip. een meubel om in te slapen. een meubel met rugleuning bedoeld voor meerdere personen om op te zitten. een meubel om aan te schrijven en te lezen fauteuil zetel. een luxueus meubel met rugleuning bedoeld voor één persoon om op te zitten. een meubel voor het opslaan van gebruiksvoorwerpen. een meubel voornamelijk om kleding en beddengoed in op te bergen. Tegenwoordig nog zelden gebruikt. een meubel zonder rugleuning bedoeld voor één persoon om op te zitten.
meubel WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van meubelen. gebiedende wijs van meubelen. bij inversie tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van meubelen. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 6. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Zelfstandig naamwoord in het Nederlands. Prevalentie Nederland 100 %. Prevalentie Vlaanderen 100 %. Werkwoordsvorm in het Nederlands.
meubel betekenis en definitie.
Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. een voorwerp dat behoort tot de inrichting van een kamer zoals een bank stoel tafel kast bed et cetera. VB Er stonden zo veel meubels in de winkel dat hij niet wist welke hij moest uitzoeken. Betekenis voor meubel toevoegen. Voeg in onderstaand formulier een betekenis van het begrip meubel toe.

Contacteer ons