Op zoek naar meubel betekenis?

meubel betekenis
Het Vlaams woordenboek meubels, de redden.
Frans sauver les meubles. Meuble had hier niet de betekenis van een stuk huisraad, maar van mobilis, beweegbaar. Dus, in geval van nood: redden wat verplaatsbaar was. Het zag er naar uit dat de match Italië-Duitsland met 2-0 zou eindigen.
Betekenis meubel.
ik meubeleerde, heb gemeubeleerd, van huisraad voorzien, stofferen eene kamer. staatsiegordijnen over de gewone venstergordijnen. s, magazijn van meubelen; zaal waarin de op Bron: dbnl.org. voorwerp voor in de huiskamer. Voorbeeld: stoelen en tafe Bron: www.muiswerk.nl. Betekenis van meubel toevoegen.
Meubilair Wikipedia.
een meubel met rugleuning bedoeld voor meerdere personen om op te zitten. een meubel om aan te schrijven en te lezen fauteuil, zetel. een luxueus meubel met rugleuning bedoeld voor één persoon om op te zitten. een meubel voor het opslaan van gebruiksvoorwerpen.
Meubel 8 definities Encyclo.
het meubel zelfst.naamw.Uitspraak: møbl Verbuigingen: meubels, meubelen meerv. iets dat je in je huis zet om er prettig te kunnen wonen, zoals een bed, kast, stoel Voorbeeld: zitmeubelen'Synoniem: meubelstuk copy Kernerman Dict. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/meubel.: stuk huisraad toon de herkomst via de etymologiebank.
meubel WikiWoordenboek.
Het woord meubel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd meubel herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van meubelen.
Het Vlaams woordenboek meubels, de redden.
Club startte sterk en Roef moest meteen de meubelen redden op een schot van Izquierdo. 1 reacties oudere versies Toegevoegd door fansy en laatst gewijzigd door LeGrognard 11 mei 2015 1038.: Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term?
Meubel de betekenis volgens Scheldwoordenboek. mail.
Meubel wat is de betekenis definitie. meestal voorafgegaan door lastig ongemakkelijk, knorrig of lastig persoon. Vroeger zei men ook: een moeilijke pispot o.a. in het werk van Huygens. Xantippe, die als een heel lastig meubel uitgekreten wordt. Fokke Simonsz, Verzameling der Werken van A.
meubel betekenis en definitie.
een voorwerp dat behoort tot de inrichting van een kamer, zoals een bank, stoel, tafel, kast, bed et cetera. VB: Er stonden zo veel meubels in de winkel dat hij niet wist welke hij moest uitzoeken. Betekenis voor meubel toevoegen. Voeg in onderstaand formulier een betekenis van het begrip meubel toe.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: meubel. m eu bel het; o; meervoud: meubelen, meubels 1 stuk huisraad: tafel, stoel, kast enz.: België de meubelen redden op het laatste moment nog in orde krijgen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Contacteer ons