Resultaten voor vintage kleding amsterdam

vintage kleding amsterdam
vintage shops in Amsterdam.
Wat verder ook tof is aan Het Kaufhaus is dat alle kleding die wordt verkocht draagbaar en trendy is. Geen exotische vintage kleding maar gewoon stoere en toegankelijke kleding met een vintage randje. En er is nog meer! Want Het Kaufhaus is betrokken bij verschillende goede doelen. 50% van de winst van Het Kaufhaus wordt gedoneerd aan een goed doel. Dit doel wisselt steeds. Telkens als je bij het Kaufhaus shopt draag je dus bij aan een ander goede doel. Adres Het Kaufhaus in de Pij p Eerste Sweelinckstraat 21 Amsterdam. Overig Het Kaufhaus heeft nog een vestiging in de Haarlemmerbuurt in Amsterdam én in Utrecht. Bij Marbles kan iedereen slagen.
BALLINNN.
Naast het ruime assortiment is het ook nog eens betaalbaar. Wil je een sfeerimpressie voordat je bij deze store langs gaat bekijk dan het bij ons vintage filmpje op Youtube. Amsterdam Vintage Watches is specialist in vintage horloges en sieraden. Sinds 1987 aanwezig in in de Amsterdamse binnenstad is het familiebedrijf uitgegroeid tot een favoriet voor liefhebbers en verzamelaars van exclusieve horloges en sieraden. Deze store verkoopt koopt en biedt ook de mogelijkheid tot inruil. Mocht je nog een oud sieraad thuis hebben liggen dan kun je bij deze store ook nog terecht voor taxatie restauratie reparatie en nieuwwerk. Naast de vele vintage stores in Amsterdam vindt je op het Waterlooplein van maandag tot zaterdag een vaste markt.
Vintage Winkels De 9 Straatjes Amsterdam.
I Love Vintage. Retro Kleding 20s 50s PinUp Jurken. Shop Online!
Accentueer je vrouwelijkheid en leid de aandacht af van de heel herkenbare puntjes waar je minder blij mee bent. Onze collectie bestaat uit splinternieuwe kleding schoenen en accessoires. En een beetje vintage we kunnen het niet laten om de mooiste vintage tassen en schoenen voor je uit te zoeken. Geïnspireerd door de mode iconen en de klassieke tijdloze silhouetten uit de jaren 20 30 50 60 en 70. Bekijk ook ons kindje ons merk Bannou. Eerlijk en met liefde gecreëerde mode klassiekers gemaakt van duurzame materialen. Want wij vinden dat je lichaam je meest kostbare bezit het verdient om omarmd te worden door natuurlijke stoffen. Sta je op het punt om te bestellen maar twijfel je?
GEEF ONS MAAR AMSTERDAM VINTAGE SHOPPEN IN DE JORDAAN De Groene Meisjes.
Spring op je fiets of pak de trein/tram want deze winkels zijn écht de moeite waard. Dan volgen hier de adressen. TutHola Korsjespoortsteeg 2 hoek Singel 82 Amsterdam. Wini Haarlemmerstraat 29 Amsterdam. Rumors Vintage Design Haarlemmerstraat 99A Amsterdam. Deel deze post op Twitter Facebook. Groen reizen Amsterdam amsterdam-centrum Jordaan kleding vintage. 7 gedachten over GEEF ONS MAAR AMSTERDAM VINTAGE SHOPPEN IN DE JORDAAN. 13 februari 2012 om 1136. Die nieuwste ken ik nog niet Ga er snel naartoe! 13 februari 2012 om 1821. 13 februari 2012 om 1252. Ah woonde ik maar wat dichter bij Amsterdam. 17 februari 2012 om 1013.
Vintage shoppen bij Tut Hola in Amsterdam Tut en Hola.
Vintage shoppen bij Tut Hola in Amsterdam. Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij verkopen vintage kleding en accessoires vanaf de jaren 40 tot en met de jaren 70. Op deze site krijg je een beetje een indruk van onze winkel en de kwaliteit waar wij voor staan. Alle kleding bij ons in de winkel is handpicked in uitmuntende conditie en ready to wear! Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Tut Hola.
Vintage shops in Amsterdam I amsterdam.
Vintage shops in Amsterdam. Vintage shoppen is ook in Amsterdam niet meer weg te denken! Struin de vintage winkeltjes af in de Negen Straatjes of duik de markt op bij de IJ-hallen. bos lommer en baarsjes. Marnixstraat 127 1015 VK AMSTERDAM.
Designer Vintage waar vind je nou die topstukken? MonStyle.
Op de site vind je onder andere prachtitems van Celine Chloé en meer voor ontzettend scherpe prijzen. High vintage liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. La Doyenne Vintage verkoopt vintage pareltjes in hun online store of in de boetiek op de Keizersgracht in Amsterdam. Van Louis Vuitton tot Gucci en van Chanel tot Saint Laurent. Heb je je oog laten vallen op een knappe Chanel tas of die jurk van DKNY maar heb je er geen budget voor? Bij Designer Rental kun je verschillende designer items huren. Vanaf 135 euro per 5 dagen is een Chanel Boy Bag bijvoorbeeld al van jou!

Contacteer ons