Meer resultaten voor retro en vintage

retro en vintage
Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs Kringwinkel Nieuws Nieuws.
Home Nieuws Kringwinkel Nieuws Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs. Cool retro en vintage tegen betaalbare prijs. RETRODAG ZATERDAG 11 MAART. Maak jullie alvast klaar voor onze retrodag op zaterdag 11 maart. De Kringwinkels van Den Azalee organiseren die dag opnieuw hun jaarlijkse retrodag. Je herbeleeft in onze 3 Kringwinkels in. Sint-NiklaasTemse en Sint-Gillis-Waas de jaren 50 tot 90. Het wordt naar goede gewoonte een Kringwinkel met een ruim aanbod aan retro en vintagegoederen. Van omas servies tot vintage meubeltjes van nostalgische plaatjes tot unieke verzamelobjecten. Op retrodag geven we het verleden terug een toekomst met een schat aan hebbedingen uit vervlogen jaren.
Wat is het verschil tussen retro en vintage.
Wat is het verschil tussen retro en vintage. In Nederland wordt het woord retro al jarenlang aan diverse onderwerpen gekoppeld de laatste tijd duikt de term vintage ook steeds vaker op alhoewel retro en vintage beide te maken hebben met vroeger zit er wel een duidelijk verschil tussen beide woorden. Retro wordt vaak gebruikt voor nieuwe producten die voorzien zijn van oude patronen en kenmerken.
Beeldenimpressie van dagje retro en vintage in Bokrijk video Specials.
Op zondag 2 augustus 2015 werd voor de tweede keer gefeest in retro en vintage stijl door de socialistische mutualiteiten bij Hangar58 in het Domein Bokrijk. Het mooie zonnige weer en het museum over de sixties droegen zeker bij tot de grote opkomst van ziekenkasleden en de daaraan gekoppelde ambiance. Oldtimers oldiemuziek en medewerkers in aangepaste outfit waren de smaakmakers van het festival. Video Film Collectief Curieus Hasselt.
Retro vintage fashion boutique en webshop Seventy One.
Boutique in Gent en Antwerpen. Veilig online winkelen met SeventyOne en BeCommerce.
Retro en vintage Cadeaubonnen ontwerpen Cadeaubonnen voor Retro en vintage Vistaprint.
Bekijk alle reclameborden en posters. Stempels met je handtekening. Bekijk alle stempels en inkt. Bekijk alle labels en stickers.
Retro vintage winkels.
Achter de maan Tessenderlo. Kleurrijke kinderkleding en accessoires. Onze collecties zijn vrolijk nostalgisch retro getint en vooral kleurrijk. Leuke retro en vintage patroontjes op stevig behang in verschillende maten en kleuren. Hippe kinderkleding dameskleding accessoires stoffen fournituren en een eindeloos aanbod aan vintage knopen! Serviesgoed reproductie gemaakt van hoge kwaliteit porselein. We willen u laten genieten van onze uitgebreide en deskundig gekozen collectie unieke voorwerpen uit de periode 1900 tot en met eind de jaren 60. Oude meubels een nieuw leven geven dat is waar Arthur Rosalie voor staat. Atelier Night Light Tienen. Atelier Night Light biedt een leuke mix van vintage verlichting.
Retro en Vintage kaartjes CC Photography.
Retro en Vintage kaartjes. Posted by admin on apr 13 2014 in Nieuws 0 comments. Een nieuwe reeks retro en vintagekaartjes voor het communie of lentefeest van uw kind. no images were found. no images were found. Retro en Vintage kaartjes. communie communiefeest communiekaartjes fotograaf fotoreportage fotoshoot lentefeest.
Extra aanbod retro en vintage op Dag van de Kringwinkel Lier Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Lier jouw startgemeente! Extra aanbod retro en vintage op Dag van de Kringwinkel. 16/10/2016 om 2118 door Patrick Van Dyck. Foto Patrick Van Dyck. Vorige afbeelding 1 / 6 Volgende afbeelding. Lier / Mortsel De tijd dat de woorden tweedehands en taboe in een adem werden vernoemd ligt lang achter ons. dat zegt Koen Goemans 53 stichter en directeur van OpnieuwCo. Het aanbod en de verkoop nemen nog toe. Reeds voor het openingsuur is het al druk voor de Mortselse Kringwinkel.
retro en vintage broeken Misspoppywear retro shop.
174 95 135 95. Swinging savoy pants in almond brown. Nergens zul je zo'n elegant geplooide retro broek vinden. Deze vintage broek heeft extra brede pijpen en omslag. De hoge tailleband met vier brede riemlussen geeft de broek een klassieke retro look zonder veel poeha. 1930's Herringbone Henri trousers. De succesvolle balans tussen casual en elegant. Niets is mooier dan deze prachtige geplooide broek met extra brede pijpen en turn-ups. De hoge tailleband met vier brede riemlussen en twee knopen zorgen voor een klassieke look. Speedmax cordura vintage motorjeans.

Contacteer ons