Op zoek naar betekenis vintage?

betekenis vintage
Gratis woordenboek Van Dale.
Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl. Nederlands / Portugees nl-pt. Portugees / Nederlands pt-nl. Nederlands / Zweeds nl-zw. Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord vintage. 1 v i ntage zelfstandig naamwoord 1 wijnoogst wijnpluk 2 wijntijd goed wijnjaar 3 jaar jaargang bouwjaar lichting they belong to the 1960 vintage zij zijn van de lichting van 1960 2 v i ntage bijvoeglijk naamwoord 1 uitstekend voortreffelijk a vintage silent film een klassieke stomme film 2 oud antiek vintage car auto uit de periode 1916-1930 klassieke auto. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Wat is vintage en wat is retro Huis en Tuin Interieur.
Daarnaast kun je hier meer lezen over wat je van de kwaliteit en staat van vintage artikelen kunt verwachten. De term vintage wordt normaliter gebruikt voor authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger zestiger zeventiger en begin jaren tachtig stammen. het kan gaan om huishoudelijke artikelen meubelstukken kleding stofjes schilderijen vazen en alle andere spulletjes voor huis tuin en keuken. Er wordt ook wel een onderscheid gemaakt met tweedehands uit die periode in de zin dat vintage staat voor zeer kenmerkend voor de betreffende periode. Retro artikelen zijn spullen van nu die qua materiaalgebruik ontwerp en stijl zijn gebaseerd op artikelen uit de zestiger en zeventiger jaren.
Vintage Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vintage of met Vintage in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vintage inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vintage en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.
Vintage 6 definities Encyclo.
Dit geldt ook voor ruby en tawny 4 PT vintage port wordt alleen in de. motorfietstaal Vintage is een aanduiding van de Engelse Vintage Motor Cycle Club voor motorfietsen van 1915 t-m 1930. Andere aanduidingen zijn Pioneer Veteran en Post-Vintage. Vintage is ook een klasse-indeling bij veteranenritten de motoren van 1915-1931. Zie ook Veteran en Pre-War. Vintage is tweedehands kleding dat weer in de mode is. Het kan ook van een goed jaar betekenen. Vintage kleding is kleding van vroeger meestal jaren 70-80 die nu weer veel gedragen wordt.
Betekenis Vintage.
Je kunt ook zelf een definitie van Vintage toevoegen. Vintage een chique woord voor tweedehands wordt meestal gebruikt voor haute couture kledingstukken van een aantal jaren oud maar kan ook slaan op authentieke kleding. Momenteel weer veel te zien op de rode loper. Er zijn een aantal kledingzaken gespecialiseerd in Vintage mode. Lady Day Hartenstraat 9/HS een van de de Negen straatjes in Amterdam Bron alternatiefkostuum.nl. Vintage kan slaan op het jaar van een wijn maar ook op tweedehandskleding. Vintage is tegenwoordig ook synoniem voor een kledingstijl die heel erg hip is. Hierbij kleedt men zich met tweedehandskleding of kleding die ouder lijkt.
Wat is het verschil tussen retro en vintage.
Wat is het verschil tussen retro en vintage. In Nederland wordt het woord retro al jarenlang aan diverse onderwerpen gekoppeld de laatste tijd duikt de term vintage ook steeds vaker op alhoewel retro en vintage beide te maken hebben met vroeger zit er wel een duidelijk verschil tussen beide woorden. Retro wordt vaak gebruikt voor nieuwe producten die voorzien zijn van oude patronen en kenmerken.
vintage vertaling Engels Nederlands.
Engels Nederlands vertaling van vintage.
Vintage NL Wat is dat eigenlijk. Vintage?
waar je een nostalgisch gevoel van krijgt. Maar hoe komt het dat het woord Vintage zo vaak wordt gebruikt? Kleding met een jaren 50 tot 70 stijl is namelijk niet per definitie Vintage. Vaak wordt onder echte Vintage artikelen of kleding verstaan dat het minstens een aantal jaar oud moet zijn en daarmee van een bepaald jaartal zoals tussen de jaren 20 en jaren 80. Het draagt dan een verhaal met zich mee omdat het uit die tijdsperiode afkomstig is. Voor de jaren 20 wordt er gesproken over Antiek een artikel dat ongeveer 100 jaar of ouder is. Na de jaren 80 wordt het als retro of tweedehands bestempeld.
Vintage wat is de betekenis en definitie.
Vintage is tweedehands kleding dat weer in de mode is. Het kan ook van een goed jaar betekenen. Vintage kleding is kleding van vroeger meestal jaren 70/80 die nu weer veel gedragen wordt. Het is meestal kwalitatief goede kleding en van dure merken zoals Louis Vuitton en Chanel maar dan een stuk goedkoper omdat het zo oud is. De laatste jaren zijn er veel vintage modezaken geopend die dit soort kleding aanbieden.

Contacteer ons