Zoeken naar betekenis vintage

betekenis vintage
Vintage de betekenis volgens Redactie Ensie.
De term vintage is tegenwoordig vooral een populaire benaming voor tweedehands en wordt al snel gebruikt om kleding niet als gebruikt te bestempelen maar juist als hip. Mensen verwarren vintage vaak met retro, terwijl retro toch een net iets andere betekenis heeft.
Vintage NL: Wat is dat eigenlijk. Vintage?
Kleding met een jaren 50 tot 70 stijl is namelijk niet per definitie Vintage. Vaak wordt onder echte Vintage artikelen of kleding verstaan dat het minstens een aantal jaar oud moet zijn en daarmee van een bepaald jaartal, zoals tussen de jaren 20 en jaren 80.
Betekenis Vintage.
Vintage is een aanduiding van de Engelse Vintage Motor Cycle Club voor motorfietsen van 1915 t/m 1930. Andere aanduidingen zijn: Pioneer, Veteran en Post-Vintage. Vintage is ook een klasse-indeling bij veteranenritten, de motoren van 1915-1931. Zie ook Veteran en Pre-War. Betekenis van Vintage toevoegen.
Vintage 6 definities Encyclo.
IT: annata 2 non-vintage NV: wijn zonder jaartal 3 ZA; sinds 2006 is vintage toegestaan voor likeurwijn, in combinatie met de de naam van wijngebied Cape, of Kaap. Dit geldt ook voor ruby en tawny 4 PT; vintage port wordt alleen in de.
Vintage Wikipedia.
Vintage Yachting Games, een zeilevenement voor de voormalige olympische klassen. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vintage of met Vintage in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vintage inzichtelijk te maken.
vintage Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
warning Vraag om herziening. Het wordt niet gezien als vintage ze houdt er gewoon van dat bepaalde muziek een bepaalde manier klinkt. It's' not considered vintage she just likes certain music to sound a certain way. Synoniemen Engels voor vintage.:
vintage vertaling Engels-Nederlands inclusief voorbeelden.
Vintage in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal vintage. Vertaal vintage van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. wijn; oogst; wijnoogst; druivenoogst; pluk; jaar; wijnjaar. vintage wijnoogst, cru. vintage druivenoogst, wijnoogst. Uitgebreide vertaling voor vintage Engels in het Nederlands. vintage the zelfstandig naamwoord.
Wat is vintage en wat is retro Huis en Tuin: Interieur.
Vintage Amsterdam: de beste vintage winkels in Amsterdam Een lijst van de beste vintage winkels in Amsterdam is een must have voor de liefhebber van vintage kleding en accessoir. Bronnen en referenties. Reageer op het artikel Wat" is vintage en wat is retro."

Contacteer ons