Meer resultaten voor wat is brocante

wat is brocante
Betekenis brocante.
De brocante spullen hebben een doorleefd karakter wat het voor de liefhebbers aantrekkelijk maakt, het heeft een geschiedenis. Brocante staat voor een warme landelijke stijl die charmant oud oogt, brocante accessoire Bron: wat-betekent.nl. Betekenis van brocante toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.: Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen.
Brocante, de betekenis. Stijlvolle Brocante.
Ook kan het woord brocante gekoppeld worden aan het Engelse woord broker, wat makelaar of verkopen betekend. In het Nederlands betekent brocante vaak curiosa, tweedehands en oud, maar nog niet oud genoeg om onder de noemer antiek te vallen. Om als antiek te worden gezien, moet het voorwerp minimaal 50 jaar oud zijn. Brocante hebben vaak wel een doorleefd karakter, de verf bladdert een beetje of er is hier en daar een scheurtje zichtbaar.
Wat is brocante?
Brocante is nooit hetzelfde als antiek, waarbij het voornamelijk gaat om goed onderhouden of gerenoveerde meubels met een nette afwerking en glanzend nieuwe lak. De kast in deze landelijke inrichting laat goed zien wat brocante nu eigenlijk voorstelt. edictum UNIKAT MOBILIAR.

Dat is wat brocante zo mooi maakt. Soms is een brocante artikel te oud en verweerd en zet men het daarom in een nieuw verfjasje om het artikel zo weer bruikbaar te maken. Tegenwoordig kom je ook vaak de term nieuw" brocante" tegen.

Dat is wat brocante zo mooi maakt. Soms is een brocante artikel te oud en verweerd en zet men het daarom in een nieuw verfjasje om het artikel zo weer bruikbaar te maken. Tegenwoordig kom je ook vaak de term nieuw" brocante" tegen.
Guideline voor gebruikt goed: vintage, tweedehands, antiek of brocante? Westwing Magazine.
Als het over brocante gaat, wordt er vaak verwezen naar producten die erg lijken op antieke stukken. Maar in werkelijkheid is brocante een chique naam voor een rommelmarkt waar je voornamelijk tweedehands artikelen tegenkomt. Isa Le Neillon, Style Director van Westwing, omschrijft het simpel.: Brocante is ten opzichte van antiek wat tweedehands is ten opzichte van vintage.
Wat is Brocante eigenlijk? Jorn Brand. Create a website or blog at WordPress.com.
Het product toont aan dat het geleefd heeft en het één en ander heeft meegemaakt. Dat is wat brocante zo mooi maakt. Soms is een brocante artikel te oud en verweerd en zet men het daarom in een nieuw verfjasje om het artikel zo weer bruikbaar te maken.
Brocante 3 definities Encyclo.
antiek spul om je woning mee in te richten Voorbeeld: Brocante kopen in België.'Synoniem: bric-à-brac copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/brocante.: curiosa; semi-antieke spullen toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/brocante.: 1 Curiosa 2 Tweedehands goed 3 Tweedehands goederen. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/BROCANTE/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Wat betekent brocante? Wat Betekent?
De brocante spullen hebben een doorleefd karakter wat het voor de liefhebbers aantrekkelijk maakt, het heeft een geschiedenis. Brocante staat voor een warme landelijke stijl die charmant oud oogt, brocante accessoires zijn tegenwoordig makkelijk te vinden. Hier een indruk van brocante spullen. Andere berichten van Wat Betekent? Wat is een schoorsteen?

Contacteer ons