Meer resultaten voor vintage winkel rotterdam

vintage winkel rotterdam
NSMBL ontdekt 5 x de leukste vintage shops van Rotterdam NSMBL.
Fashion NSMBL ontdekt 5 x de leukste vintage shops van Rotterdam. Waar de tweedehands en vintage zaken vroeger nogal vaak een muffe bedoeling waren no hate zijn vintage zaakjes anno 2017 vaak echte parels met veel licht en een frisse inrichting. We doken deze week Rotterdam in voor vijf van onze favorieten! Bij binnenkomst van deze winkel word je direct begroet door een hondenbeeld met fluffy roze hoed. Bij Dearhunter vind je unieke vintage stukken nauwkeurig uitgezocht door de eigenaresse en allemaal netjes gestreken of gestoomd.
Vintage NL Toffe vintage spots in veelzijdig Rotterdam!
Misschien vind je deze ook leuk. Fashion Food Drinks Shopping. Rotterdam met een vleugje New York. Deze vintage trip bezoeken we iconisch Rotterdam. Uitgesproken rauw stoer mysterieus en Hotel New York. Doortje Vintage unieke samenwerking van 3 zussen. Oma Doortje was hun inspiratie! Zij heeft haar kleindochters de juiste genen meegegeven. Be part of the Vintage NL community.
5x Vintagewinkels HTSPT Rotterdam.
De eigenaresse ontwerpt zelf ook kleding voor haar eigen lijn L.I.O.N.E. Ook deze kleding gemaakt van bijvoorbeeld vintage materiaal kun je aanschaffen bij Showroom 41. Haar atelier bevindt zich boven de winkel. De winkel is onlangs helemaal gerestyled en dat is goed te zien want alles staat en hangt er prachtig bij! Heb je geen tijd om de deur uit te gaan maar wil je toch een mooi item scoren? Dan kun je ook online shoppen in de webshop! Ruby Lee and the Vintage Factory. De Nieuwe Binnenweg begint inmiddels een beetje op een vintagewalhalla te lijken zoveel verschillende vintagewinkeltjes vind je er.
5x Vintagewinkels 2 HTSPT Rotterdam.
Dus voor de liefhebbers nogmaals 5 mooie vintage winkels in Rotterdam die een bezoekje echt waard zijn! En voor ieder wat wils de budgetshopper de pin-up en de echte die-hard speurneus kunnen hun hart ophalen bij deze fijne hotspots! Op hartje Witte de Withstraat vind je Lucky Vintage een nieuwe aanwinst voor de stad. Allereerst de winkelruimte die is adembenemend mooi! Hoge plafonds industriƫle lampen en fantastische kleden.
Vintage Stores in Rotterdam Facebook.
Ontdek Vintagewinkels in Rotterdam met de hulp van je vrienden.
3 x Vintage Shoppen in Rotterdam Hotterdan.
Als eerste ga ik langs bij Tonys Garage Sale op de Burgermeester van Walsumweg. Eigenaar David Tokkie initiatiefnemer van de Vintage Route Rotterdam begon de winkel ooit in Den Haag maar toen deze steeds groter werd is hij naar Rotterdam verhuisd. Hij merkte op dat vintage hier in 010 beter aanslaat bij het publiek dan in Den Haag. In de winkel spreek ik Cynn over haar merk Echt Lynn. Ik vervolgde mijn route naar Vidi Vici Mode. De kledingwinkel is al bijna 20 jaar gevestigd op de Botersloot en word gerund door eigenaresse Marja.
5x vintage kleding shoppen in Rotterdam Meisjes aan de Maas.
9 maart 2017 9 maart 2017. Geschreven door Mies den Boer. Nee hoor allang niet meer. Sterker nog steeds meer mensen gaan voor een duurzamere optie. Fast fashion wordt juist ouderwets! Wie op zoek is naar een kledingstuk dat langer meegaat dan een seizoen komt vanzelf terecht bij vintagekleding. Meisjes aan de Maas vertelt je waar je goed kan vintage shoppen in Rotterdam. Vintagefan en Meisje aan de Maas Mies ging op stap in Rotterdam op zoek naar de beste vintagehotspots.
Een rondje vintage door Rotterdam Go with the Vlo.
In Rotterdam hoef je niet langer als een kop zonder kip rond te hollen want daar bedacht David Tokkie de Vintage Route Rotterdam. David runt de populaire winkel Tonys Garage Sale in de stad en merkte dat er behoefte was aan een dergelijk initiatief. Ik kreeg van klanten in de zaak regelmatig de vraag of ik nog meer leuke vintage winkels wist. Soms waren ze op zoek naar iets specifieks en soms wilden ze zich juist breed oriƫnteren of laten inspireren. Ik kon dan altijd maar een paar winkels opnoemen.
Vintagewinkels in Rotterdam.
Alle vintagewinkels in Rotterdam. Een overzicht van alle vintagewinkels gevestigd in Rotterdam. In Rotterdam zitten 25 vintagewinkels gevestigd. Een overzicht van alle winkels vind je hieronder. Alle vintagewinkels in Rotterdam kun je ook bekijken op de kaart. Voor het adres telefoonnummer en openingstijden druk op de naam van de winkel. Kan je een winkel niet vinden? Maak dan gebruik van de zoekfunctie op de hoofdpagina. Als jij nog een vintagewinkel mist op AlleVintagewinkels.nl kan je de winkel ook zelf aanmelden. Toon kringloopwinkels in Rotterdam. Donderdag open van 1100 tot 1600.

Contacteer ons