Zoeken naar vintage winkel rotterdam

vintage winkel rotterdam
NSMBL city guide: 8 x de leukste hotspots in Den Haag NSMBL.
NSMBL City Guide: 5 x de leukste nieuwe hotspots van Utrecht. NSMBL ontdekt: 5 x de leukste vintage shops van Rotterdam. Zo maakt geld gelukkig. NSMBL interview: Eigenaresse tweedehands designersalon Heleen H├╝lsmann. NSMBL city guide: 5 heerlijke patisserie├źn in Amsterdam.
5x vintage kleding shoppen in Rotterdam Meisjes aan de Maas.
Vintage Per Kilo bij Flowers and Pearls. Zonder gedoe spullen verkopen bij Jouw Marktkraam Rotterdam Noord: wij testten het uit. Review: Swan Market Winter Festival. Cheap Fashion Dearhunter Vintage Margootje Vintage Savage Lily in Disguise Sweet Rebels vintage Vintage Kilo Sale.
Vintage NL: Toffe vintage spots in veelzijdig Rotterdam!
Wat opvalt zijn de jaren 70 pumps, waarin ze flinke keuze hebben en ze zijn nooit eerder gedragen! Ik spreek de gepassioneerde eigenaresse aan die maar al te graag vertelt over haar winkel. Er komt een event aan dat zij samen met een aantal andere vintage ondernemers in Rotterdam organiseert, zodra wij dit weten dan plaatsen we het op onze calendar. Het is leuk om te ontdekken dat Rotterdam op deze kleine schaal zoveel vintage spots rijk is.
Dearhunter Vintage Startpagina Facebook.
10 december 2016. Naast alle prachtige en unieke items die altijd weer aan de rekken hangen zijn de dames van de Dearhunter ook nog eens ontzettend vriendelij k, smaakvol en gepassione erd. Allerfijns te plek om te winkel en van heel Rotterdam! 17 februari 2017. Eerste vintage winkel waar ook kleinere vrouwen kunnen slagen!
Tweedehands shoppen in Rotterdam Groen met Saar.
Zwaanshals 269b, 3035 KG Rotterdam. En helaas Margootje vintage bleek ook gesloten. Op de deur hing een papieren tasje met daarop de tekst dat ze op zoek zijn naar vintage schatten voor in de winkel. De winkel verkoopt vintage dames en herenkleding, en vintage spullen voor in huis zoals oude schoolkaarten, lampen en tafeltjes.
3 x Vintage Shoppen in Rotterdam Hotterdan.
Eigenaar David Tokkie initiatiefnemer van de Vintage Route Rotterdam begon de winkel ooit in Den Haag, maar toen deze steeds groter werd, is hij naar Rotterdam verhuisd. Hij merkte op dat vintage hier in 010 beter aanslaat bij het publiek dan in Den Haag.
Een rondje vintage door Rotterdam Go with the Vlo.
In Rotterdam hoef je niet langer als een kop zonder kip rond te hollen, want daar bedacht David Tokkie de Vintage Route Rotterdam. David runt de populaire winkel Tonys Garage Sale in de stad en merkte dat er behoefte was aan een dergelijk initiatief.
Ruby Lee and the vintage factory.
Login Forgot it? No products in the cart. Blue 70s dress 4900., Leather small travelbag 4900., Nieuwe Binnenweg 206a. 3021 GL Rotterdam. Tu Sa 11.00-18.00. Chamber of Commerce nr 59685719. VAT nr NL159264923B02. Ruby Lee and the vintage factory 2014.

Contacteer ons